VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje ADDITIO D.O.O. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko registracijskega formularja na internetni strani www.additio.si, skrbno varoval in jih ne bo posredoval na noben način tretjim osebam.

Vaši podatki se bodo uporabljali samo za namen za katerega so bili poslani, ter za interne analize in statistiko podjetja in ne bodo zlorabljeni, hkrati pa bodo tudi skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ker obstajajo na spletni strani www.additio.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z ADDITIO d.o.o., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji ali prijavi v spletni trgovini.

V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, lahko le-te uporabniki preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo po prijavi/registraciji v spletni trgovini pri povezavi “Moj račun”

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

ADDITIO d.o.o., ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Prav tako si ADDITIO d.o.o. pridržuje pravico do sprememb vsebin brez predhodnega obvestila.

Podjetje ADDITIO d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne računalniške viruse, ki bi se obiskovalcem prenesli s to stranjo. Zato svetujemo, da se uporabniki pred nevarnostjo okužbe ustrezno zavarujejo pred prenosom informacij s te spletne strani.

Prav tako podjetje ADDITIO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja spletnih strani, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, do katerih se lahko pride preko povezav na spletni strani www.additio.si

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine objavljene na spletnih straneh podjetja ADDITIOd .o.o., so v zakonskem okviru avtorske in intelektualne zaščite in jih je prepovedano kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen s pisnim soglasjem podjetja.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

1. Pravna podlaga:
Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

2. Kaj so piškotki?
Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

3. Zakaj se uporabljajo?
Piškotki služijo prilagajanju spletnih vsebin po uporabnikovih željah in optimizaciji uporabe spletne strani. Služijo tudi pri pripravi anonimnih statističnih podatkov, ki nam pomagajo razumeti uporabnikovo uporabo spletne strani in pripomorejo k izboljšavi vsebine spletne strani brez osebnega izpostavljanja uporabnika.

4. Shranjevanje piškotkov:
Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo.
4.1. Začasni ali sejni piškotki na vaši napravi ostanejo do odjave iz spletnega brskalnika, nato se izbrišejo.
4.2. Trajni ali shranjeni piškotki na vaši napravi ostanejo tekom celotnega časovnega intervala, ki je določen v parametrih piškotka, ali dokler jih uporabnik lastnoročno ne izbriše.

5. Vrste piškotkov:
5.1 Nujno potrebni piškotki
Ti piškotki omogočajo uporabo nujnih komponent za pravilno delovanje spletne strani.
5.2 Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo podatke o načinu uporabe spletne strani z namenom izboljšave delovanja spletne strani (npr. katere dele spletne strani uporabnik najpogosteje obišče). Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi omogočile identifikacijo uporabnika.
5.3 Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše izbrane možnosti (npr. vaše uporabniško ime, regijo) in uporabniku zagotavljajo naprednejše in bolj personalizirane funkcije. Ti piškotki lahko omogočajo sledenje vaši dejavnosti na spletni strani.
5.4 Ciljni ali oglasni piškotki
Te piškotke najpogosteje uporabljajo tretje strani (oglaševalska in družabna omrežja) z namenom prikazovanja ciljnih oglasov, omejevanja števila prikazov oglasov in merjenja učinkovitosti oglasov.

6. Upravljanje piškotkov
Piškotke lahko nadzirate in upravljate v nastavitvah spletnega brskalnika, ki ga uporabljate. Uporabnik se sam odloči, ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem računalniku, piškotke pa lahko kadarkoli odstrani. Spletna stran deluje optimalno, če so piškotki omogočeni. Za navodila, kako upravljati piškotke, se obrnite na navodila vašega brskalnika.

7. Upravljalec piškotkov
ADDITIO D.O.O.

Dobja vas 253

2390 Ravne na Koroškem

040 980 720