PRODAJA PODJETJEM

Potrebujete individualno ponudbo?

Za B2B stranke z večjimi potrebami po dodajnih materialih pripravljamo individualne ponudbe glede na mesečne količine. Nudimo fleksibilne roke plačila in možnost skladiščenja materialov pri nas z garancijo dostave v roku 24 delovnih ur. 

Alen Šapek, mag. inž. met. in mat.

Dodajni materiali
Email: asapek@additio.eu
Telefon: 040 980 720

Vprašanja in odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja

Stroški dostave so 5,29 € za naročila do 100 €. Za naročila nad 100 € so stroški dostave brezplačni. Dostavo vršita Pošta Slovenije in DPD, pri procesu naročanja izberete željenega dostavljalca.

Dodajni materiali so razdeljeni v tri glavne skupine:

  1. Praški za sintranje (PBF – Powder Bed Fusion, slovensko “tehnika prahu”) Primerni so za tehnologijo LS (lasersko sintranje) in MJF (Multi Jet Fusion)
  2. Fotopolimerne smole – primerne za stereolitografijo (SLA), tehnologijo digitalnega svetlobnega procesa (DLP) in LCD tehnologijo.
  3. Filamenti (FFF – Fused Filament Fabrication, slovensko “ciljno nalaganje filamenta) so primerni za uporabo na skoraj vseh FFF/FDM tiskalnikih.

Za vse dodajne materiale na zalogi zagotavljamo dostavo naslednji dan (znotraj okvirja 24 h). Materiali, ki jih ni na zalogi, imajo predviden dobavni termin 14 delovnih dni.

Da, v primeru dolgoročnega sodelovanja je možno skladiščenje dodajnih materialov pri nas in odprema “just-in-time”. Tak način dela nam omogoča kvalitetno planiranje zalog in dostavo znotraj 24 h.

Zakaj izbrati nas?

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Košarica
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
Start typing to see posts you are looking for.
Spletna trgovina
Lista želja
0 items Košarica
Uporabniški račun

To je demo različica trgovine, namenjena preizkušanju — naročila ne bodo izpolnjena. Predviden termin odprtja je 15.12.2022, ko bodo na zalogi vsi dodajni materiali iz ponudbe.