O NAS

Kdo smo?

»Z metalurgijo in materiali sem se prvič srečal pred dobrimi 13 leti, ko sem prvič prestopil vrata Železarne Ravne. Po končanem študiju sem se tam tudi zaposlil in pridobil prve izkušnje, ki sem jih tekom let nadgrajeval. Z dodajnimi tehnologijami sem se prvič srečal konec leta 2018 – to področje mi je takoj predstavljalo velik izziv predvsem iz vidika razvoja in uporabe novih materialov ter vseh priložnostih, ki jih te tehnologije prinašajo. Upam, da bodo podjetja prepoznala Additio d.o.o. kot potencialnega partnerja in dobavitelja pri svojih razvojnih aktivnostih in da bomo lahko to v prihodnosti samo še nadgrajevali«. Alen Šapek, direktor podjetja Additio d.o.o.

Additio d.o.o. je mlado slovensko podjetje z vizijo postati vodilni razvojni partner na področju dodajnih tehnologij in metalurgije v Sloveniji in širše. Z edinstveno kombinacijo hitre izdelave modelov za litje kovin s pomočjo 3D tehnologije ciljnega nalaganja filamenta in odličnih povezav z livarnami želimo kupcem dobaviti kvalitetne izdelke v čim hitrejšem času. Hkrati želimo izkoristiti odlično poznavanje materialov in ponuditi primerne inženirske rešitve za vsako aplikacijo.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Košarica
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
Start typing to see posts you are looking for.
Spletna trgovina
Lista želja
0 items Košarica
Uporabniški račun

To je demo različica trgovine, namenjena preizkušanju — naročila ne bodo izpolnjena. Predviden termin odprtja je 15.12.2022, ko bodo na zalogi vsi dodajni materiali iz ponudbe.