DOSTAVA IN NAČINI PLAČILA

Pogosta vprašanja in odgovori

Stroški dostave so 5,50 € za naročila do 100 €. Za naročila nad 100 € so stroški dostave brezplačni. Dostavo vršita Pošta Slovenije in DPD, pri procesu naročanja izberete željenega dostavljalca.

Dodajni materiali so razdeljeni v tri glavne skupine:

  1. Praški za sintranje (PBF – Powder Bed Fusion, slovensko “tehnika prahu”) Primerni so za tehnologijo LS (lasersko sintranje) in MJF (Multi Jet Fusion)
  2. Fotopolimerne smole – primerne za stereolitografijo (SLA), tehnologijo digitalnega svetlobnega procesa (DLP) in LCD tehnologijo.
  3. Filamenti (FFF – Fused Filament Fabrication, slovensko “ciljno nalaganje filamenta) so primerni za uporabo na skoraj vseh FFF/FDM tiskalnikih.

Za vse dodajne materiale na zalogi zagotavljamo dostavo naslednji dan (znotraj okvirja 24 h). Materiali, ki jih ni na zalogi, imajo predviden dobavni termin 14 delovnih dni.

Da, v primeru dolgoročnega sodelovanja je možno skladiščenje dodajnih materialov pri nas in odprema “just-in-time”. Tak način dela nam omogoča kvalitetno planiranje zalog in dostavo znotraj 24 h.

Poštnina

Artikli, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku 1 do 3 delovnih dni po potrditvi vašega naročila. Artikli, za katere so navedeni roki daljši roki dobave oz. način dobave po naročilu, se dobavljajo direktno iz skladišča proizvajalca in imajo rok dobave 10 do 14 delovnih dni. Pošiljke so lahko dostavljene na naslednji način:

Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč po predhodnem dogovoru, in sicer na sedežu podjetja na naslovu Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem.

Poštnina za dostavo znotraj Slovenije in Hrvaške

Pakete dostavljamo s Pošto Slovenije in DPD. Strošek poštnine je odvisen od vrednosti nakupa:

Do 100 € - 5,50 €

Nad 100 € - brezplačna poštnina

Načini plačila

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

    • plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (v tem primeru Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še plačilo posebne položnice)

    • plačilo po predračunu (predračun boste prejeli po e-pošti, predračun je potrebno poravnati v roku 7 delovnih dni).

    • plačilo preko Paypal

Omogočamo tudi plačilo s karticami MasterCard in Visa ob osebnem prevzemu na sedežu podjetja in plačilo na 24 obrokov.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljavca spletnega mesta in tako kupcu dostopna 24 ur na dan v njegovem uporabniškem profilu.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Košarica
To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
Start typing to see posts you are looking for.
Spletna trgovina
Lista želja
0 items Košarica
Uporabniški račun

To je demo različica trgovine, namenjena preizkušanju — naročila ne bodo izpolnjena. Predviden termin odprtja je 15.12.2022, ko bodo na zalogi vsi dodajni materiali iz ponudbe.